Diverse (dispozitive ascuțit, gift ...)

Vizualizare tip gilă:

FRANKONIA DISPOZITIV DE ASCUȚIT CUȚITE ACCU SHARP

(0)
Comenzi (0)
162,56Lei

Dispozitivul de ascuțit cuțite AccuSharp este combinația ideală de tehnologie premium, între fiabilitatea dovedită a sistemului de ascutit din carbură de tungsten, completată de partea ceramică pentru..

FRANKONIA DISPOZITIV DE ASCUȚIT CUȚITE SHARP N EASY

(0)
Comenzi (1)
38,06Lei

EASY N' SHARP - dispozitiv de ascuțit ceramic. Este ideal pentru drumeții fiind foarte ușor și ușor de atașat de bagaj. Are două părți distincte : partea de ascuțit grosier și cea de finisare ceramică..

MARTTIINI OY DISPOZITIV DE ASCUTIT CUTITE

(0)
Comenzi (0)
92,04Lei

Cu ascuțitoarea cu depuneri de carbură de diamant puteți ascuți materialele dificil de ascuţit cum ar fi otel-crom inoxidabil.Este adecvată în special pentru ascutirea cutitelor de vânătoare. Ascuțito..

MARTTIINI OY DISPOZITIV DE ASCUTIT CUTITE OVAL MARTTIINI

(0)
Comenzi (0)
104,98Lei

Dispozitiv de ascuţit cuţite realizat din aliaj de oţel cu granulatie de diamant. - material mâner: cauciuc;- lungime: 5cm;- lungime totala: 15.5cm...

MARTTIINI OY DISPOZITIV OTEL DE ASCUTIT CUTITE MARTTIINI

(0)
Comenzi (0)
145,35Lei

Dispozitiv din oţel conceput pentru ascutirea cuţitelor de bucătărie si a cuţitelor de filetat.- material: aliaj de otel;- material mâner: plastic;- lungime 25.5cm;- lungime totala: 35.5cm...

UMAREX DISPOZITIV WALTHER DE ASCUTIT CUTITE

(0)
Comenzi (1)
54,78Lei

Dispozitiv de ascuţit cuţite cu pastile ceramice.Extrem de comod de utilizat şi sigur. - Lungime 19cm - Greutate 95g (aprox.)..

UMAREX TOPORISCA ALPINA SPORT ODL

(0)
Comenzi (0)
128,77Lei

Design modern, corpul de oţel aliat şi coadă ergonomică din polimer acoperit cu cauciuc antiderapant. Cu teaca pentru transport.- Greutate 908 g- Material coadă - plasitc- Lungime totală 370 mm- Oţel ..

UMAREX TOPORISCA WALTHER MFA 1

(0)
Comenzi (0)
339,93Lei

Acest topor de lucru, a fost conceput special pentru tine: un mâner ergonomic de polimer cu inserții de cauciuc, oțel brunat (pe care îl puteți ascuți cu ușurință), cu partea din spate largă pentru a ..

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)