Cizme

Vizualizare tip gilă:

AIGLE CIZMA PARCOURS 2 SIGNATURE PF CAUCIUC PIELE

(0)
Comenzi (0)
1.175,30Lei

Este prima cizmă anti-oboseală complet căptuşită din piele.Signature Parcours® ajuta la reglarea transpirației și se evită supraîncălzirea pe perioadele prelungite de purtare.Clin de ajustare de piele..

CIZMA AIGLE PARCOURS 2 NEOPREN CAUCIUC

(0)
Comenzi (1)
831,00Lei

Cizme de cauciuc cu fermoar pe toată lungimea carâmbului cu protecție anti-oboseală şi împotriva vremii rece.Parcours® Iso izolează impotriva frigului până la -20 ° C, datorită căptuşelii de neopren d..

CIZMA AIGLE PARCOURS 2 SIBERIE CAUCIUC CU BLANA

(0)
Comenzi (0)
831,00Lei

PARCOURS®, primele cizme anti-oboseală.Vești proaste pentru câini dvs.sau partenerii dumneavoastră de vânătoare! Cu cizmele AIGLE Parcours®, nu vei mai fi primul obosit!Ce poate fi mai simplu și natur..

CIZMA AIGLE PARCOURS 2 TROPHEE CAUCIUC PIELE

(0)
Comenzi (0)
837,00Lei

“AIGLE, A UNIQUE SAVOIR-FAIRE”PARCOURS®, primele cizme anti-oboseală.Cu cizmele AIGLE Parcours®, nu vei mai obosi atât de uşor!Ce poate fi mai simplu și natural decât mersul pe jos în pădure cu câinel..

CIZMA AIGLE PARCOURS 2 VARIO CAUCIUC VERDE

(0)
Comenzi (0)
552,90Lei

“AIGLE, A UNIQUE SAVOIR-FAIRE”Fondată în 1853, AIGLE s-a remarcat prin îmbunătățirea continuă a prelucrării cauciucului, combinații de tehnici de fabricație, crearea unei dubluri, creativitatea și cun..

CIZMA AIGLE PARFIELD CU BLANA PIELE MARO

(0)
Comenzi (0)
1.369,80Lei

Un mod excepțional de protecţie la vreme rece la vânătoare, confort și eleganță, create din piele GTX® Parfield îmblănite, combină rezistența și durabilitatea. La toate acestea se adaugă membrana Gore..

CIZMA AIGLE PRINZA FUR GTX PIELE CU BLANA MARO

(0)
Comenzi (0)
1.176,90Lei

Cizme de piele căptușite cu blană artificială. Profilul tălpii cu crampoane adânci asigură stabilitate și aderență pe teren moale sau zăpadă...

CIZMA CAUCIUC FORESTA CAPTUSITA BELLDAN

(0)
Comenzi (0)
61,10Lei

..

CIZMA CAUCIUC GUMLEAF ROYAL ZIP

(0)
Comenzi (0)
602,80Lei

Fermoar pe toată lungimea carâmbului - perfect pentrupurtarea pantalonilor de iarnă. Fabricat din cauciucnatural și confortabile, se potrivesc pentru toatesituațiile întâlnite. • Fabricate din ca..

CIZMA CAUCIUC LAVORO VERDE BELLDAN

(0)
Comenzi (0)
40,70Lei

CIZMA DE CAUCIUC, TALPA CU PROFIL ANTIDERAPANT...

CIZMA CAUCIUC VERDE USAM

(0)
Comenzi (0)
30,40Lei

..

Cizma JackPyke Shires Verde

(0)
Comenzi (0)
249,00Lei

Cizma Jack Pyke Shires un raport calitate preti inbatabil. Din cauciuc natural superior și talpă cu aderenta maxima. Catarama cu curea reglabilă Captusit cu bumbac. Ideal pentru sezonul primavara-..

Afişare 1 - 12 din 23 (2 pagini)