BLASER R8 CARBON SUCCESS 9,3X62

BLASER R8 CARBON SUCCESS 9,3X62

0 opinii Comenzi (0)
38.035,22Lei
Producători BLASER
Model: R8 CARBON SUCCESS
Disponibilitate: 1

Descriere

Fibra de carbon, cunoscută cel mai bine din cursele auto-moto-velo, oferă o rezistență uluitoare la o greutate extrem de scăzută. Este doar motivul ca acest mat...

Descrierea produsului

Fibra de carbon, cunoscută cel mai bine din cursele auto-moto-velo, oferă o rezistență uluitoare la o greutate extrem de scăzută. Este doar motivul ca acest material sa fie folosit pentru ceea ce este in prezent cel mai bun pat de armă de pe piață. Îmbinarea fibrelor de carbon cu inserțiile de piele de lux rezistente de pe mânerul pistolului, partea din față a ulucului rezultă într-o combinație never-before-seen, care reflectă cele mai bune caracteristici din ambele domenii într-o carabină de vânătoare unică, foarte precisă.

- Pat acoperit cu piele și personalizată cu plăcuță de oțel inox: aplicații din piele tratate și rezistente la intemperii pe uluc, mânerul pistolului și pat pe care este aplicată o plăcuță din oțel inoxidabil gravată.

- ILLUMINATION CONTROL - Rifle Cocked = Illuminated Dot Active : Illumination Control (iC) pune în funcțiune punctul iluminat al reticulului lunetei odată cu scoaterea siguranței armei. Un senzor din ocularul lunetei recunoaște poziția on/off a butonului de asigurare activând punctul luminos.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Curierat rapid sau ridicare personală din magazin. Armele si munitia se pot cumpara doar din magazin.