GunTech KEEP - Depozitare arme si munitii

GunTech KEEP - Depozitare arme si munitii

0 opinii Comenzi (0)
85,00Lei
Model: Servicii armurierat
Disponibilitate: 1

Descriere

Stim cat de importante sunt armele dumneavoastra, tocmai de aceea GunTech ofera un nou serviciu de armurierat intitulat "GunTech KEEP", prin intermediul caruia clientilor le sunt oferite servicii complete de depozitare pentru arme si munitii. ...

Nume: Guntech

Email: office@guntech.ro

Telefon: 0753043569

Oraș: Bucuresti

Etichete: second_hand

Descrierea produsului

Stim cat de importante sunt armele dumneavoastra, tocmai de aceea GunTech ofera un nou serviciu de armurierat intitulat "GunTech KEEP", prin intermediul caruia clientilor le sunt oferite servicii complete de depozitare pentru arme si munitii.

Depozitarea armelor si a munitiilor este recomandata atunci cand urmeaza sa lipsiti de la domiciliu si nu doriti sa le lasati nesupravegheate (vacante/calatorii de afaceri), in cazul in care detineti un numar mare de arme iar spatiul actual nu va permite pastrarea tuturor, cand intentionati sa va schimbati domiciliul sau sa renovati locuinta, din dorinta de a evita accesul unor persoane neautorizate (minori, etc.) sau diverse alte situatii (probleme de sanatate, divort, suspendarea permisului, etc.)

Siguranta si confortul dvs. sunt importante, iar prin serviciul "GunTech KEEP", va punem la dispozitie spatii de depozitare cu un mediu controlat atat al temperaturii cat si al umiditatii, asigurand astfel conditii optime constante pentru armele si munitiile dvs.

Armele vor beneficia de o intretinere din partea personalului nostru calificat, atat la preluarea in depozitare, cat si la predarea acestora catre client.

Accesul catre magazinul nostru unde se afla si depozitul de arme si munitii se face foarte usor, acesta fiind situat in Bucuresti, la doar 2 minute de Piata Unirii.

In cazul in care sunteti in cautarea unui loc pentru depozitarea armelor, GunTech va asigura cele mai bune conditii!
Tariful de depozitare este de 85.00 lei/luna, Tva inclus, pentru armele cu teava scurta, si de 170.00 lei/luna, Tva inclus,  pentru armele cu teava lunga.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Curierat rapid sau ridicare personală din magazin. Armele si munitia se pot cumpara doar din magazin.