Camera de vanatoare HIKMICRO M15, night vision, 4G, GPS, Full HD foto-video

Camera de vanatoare HIKMICRO M15, night vision, 4G, GPS, Full HD foto-video

0 opinii Comenzi (0)
840,00Lei
Producători HIKMICRO
Model: HIKMICRO M15
Disponibilitate: În stoc

Descriere

Camera HikMicro M15 pentru animale salbatice este perfect potrivita pentru a urmari fauna salbatica din zona dv...

Descrierea produsului

Camera HikMicro M15 pentru animale salbatice este perfect potrivita pentru a urmari fauna salbatica din zona dvs. de vanatoare si pentru a le urmari.

Camera pentru animale salbatice realizeaza fotografii cu o rezolutie de pana la zece megapixeli si realizeaza videoclipuri cu audio de zece secunde cu o rezolutie de 1080 de pixeli.

Videoclipurile mai lungi reduc oarecum rezolutia, pana la 720P cu videoclipuri de douazeci de secunde si Wide Video Graphics Array (WVGA) cu videoclipuri de 30 de secunde. Poate folosi chiar si un mod in rafala pentru a face pana la trei fotografii in succesiune rapida.

Aceasta inseamna ca aparatul foto va face rapid una, doua sau trei fotografii per detectare. Aparatul foto realizeaza imagini color ziua si imagini alb-negru noaptea.

Cele douasprezece LED-uri cu infrarosu garanteaza o imagine clara, chiar si pe timp de noapte.

Antena 4G asigura ca toate imaginile si videoclipurile sunt trimise catre aplicatia pentru smartphone HikMicro Sight, care poate fi descarcata gratuit.

Acest lucru va permite sa configurati camera dupa preferintele dvs.

Setati pana la doua perioade de functionare, setati rezolutia pentru imagini sau videoclipuri si ajustati o varietate de alte optiuni. In ciuda numeroaselor optiuni disponibile, camera pentru animale salbatice HikMicro M15 este incredibil de usor de utilizat.

De fapt, nu aveti nevoie de multe pentru a va configura camera pentru animale salbatice.

Exista un compartiment pentru baterii in partea de jos a camerei, care va permite sa introduceti sase pana la douasprezece baterii AA. Cu douasprezece baterii AA, camera ar trebui sa functioneze nu mai putin de sase luni in modul de asteptare.

Dupa ce ati introdus bateriile, puteti atasa camera la un copac sau o puteti configura cu un trepied.

Camera are filet 1/4’’ – 20 UNF pe partea de jos si in spate pentru aceasta.

Dupa ce il asezi, poti deschide compartimentul din fata.

Exista un slot pentru card SIM in stanga si exista loc in partea dreapta pentru un card SD de pana la 32 GB, pentru a stoca imaginile si videoclipurile. In plus, exista un buton glisant pe care il puteti folosi pentru a pune camera HikMicro M15 pentru animale salbatice din modul oprit in modul de configurare.

Exista patru indicatori care ar trebui sa se aprinda in verde in timpul configurarii, inainte de a putea pune butonul glisor in modul pornit.

Acesti indicatori arata daca exista un card SD in slot si daca se afla in raza de transmisie, printre altele.

Exista, de asemenea, un buton de sincronizare pe camera, pe care il puteti folosi pentru a face o fotografie de testare.

Dupa ce toti indicatorii se aprind in verde si camera este in modul pornit, inchideti ferm compartimentul.

Camera dvs. pentru animale salbatice va incepe acum sa functioneze in perioadele de functionare stabilite.

Camera pentru animale salbatice HikMicro M15 are un senzor de miscare pasiv cu infrarosu care activeaza camera daca ceva trece pe langa.

Aceasta inseamna ca se va activa si va face fotografii sau videoclipuri numai daca trece ceva, impiedicand-o sa epuizeze inutil bateriile.

Senzorul de miscare extrem de sensibil are o raza de actiune maxima de 25 de metri la un unghi diagonal de 60 de grade si un unghi orizontal de 45 de grade.

Camera are o viteza de declansare de jumatate de secunda, ceea ce inseamna ca nu veti rata nimic.

Aceasta camera wildlife M15 are o dimensiune de 112x86.4x143 mm, are o greutate de 440 de grame si are imprimeu de camuflaj.

Se va integra perfect in mediul inconjurator, permitandu-va sa urmariti indeaproape zona de vanatoare.

RECEPTIA SI TRANSMISIA CONVENIENTA IN RETEA 4G

Fotografiile capturate pot fi transmise catre telefoane mobile printr-o retea celulara 4G, asa cum ati configurat, in timp real sau intr-un program specific.

Functii bogate, dar usor de utilizat prin aplicatia HIKMICRO SIGHT Ramaneti mai implicat, mai informat si mai eficient.

Gestionati setarile camerei si afisati starea camerei

Configurati receptia si transmiterea fotografiilor si video in timp real sau intr-un program specific, fotografiile si videoclipurile pot fi rasfoite si gestionate pe timp si categorie.

In afara de asta. verificati starea camerei dvs. cu putere, semnal de retea, temperatura ambientala, capacitatea cardului de memorie, planul de date si consumul, GPS etc. CAPTURARE FOTO SI VIDEO SUPER CLARA

Rezolutie imagine de pana la 10MP | Video 1080P cu audio | Viteza de declansare 0,5 s | LED-uri IR invizibile de 940 nm

Rezolutie imagine de pana la 10MP si rezolutie video 1080P Cu o imagine de pana la 10MP si o rezolutie video de 1080P, poate face fotografii sau clipuri video color adevarate in timpul zilei si imagini sau clipuri video super clare alb-negru noaptea cu LED-uri IR invizibile de 940 nm.

Raza de detectare 25 m Camera detecteaza miscarea la un unghi de 45 de grade si are o raza de actiune de 25 de metri (82 ft), ceea ce inseamna ca poate acoperi o latime de 20 de metri la o distanta de 25 de metri. Viteza de declansare 0,5 s Camera de traseu M15 poate fi declansata in 0,5 secunde de miscarea animalelor cu un senzor de miscare cu infrarosu pasiv (PIR) foarte sensibil.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun