Camera cu termoviziune, fuziune bispectrala imagine si telemetru laser integrat HIKMICRO GRYPHON GH35L

Camera cu termoviziune, fuziune bispectrala imagine si telemetru laser integrat HIKMICRO GRYPHON GH35L

0 opinii Comenzi (0)
11.895,00Lei
Producători HIKMICRO
Model: GRYPHON GH35L
Disponibilitate: În stoc

Descrierea produsului

Produs unic in acest moment in piata civila, monocularul cu termoviziune Gryphon LRF.

Gryphon LRF combina avantajele claritatii imagisticii traditionale digitale si a imaginii termice la care adauga si telemetru laser integrat pentru a permite masurarea in timp real a distantei pana la tinta, in orice moment.

Functiile sunt preformate de doi senzori de imagine, unul dintre ei (lumina vizibila) este CMOS Progressive Scan 1/3’’ cu rezolutie de imagine de 1960x1200 px, al doilea detecteaza radiatii cu infrarosu indepartat cu rezolutie de 352x288 sau 640x512 px, in functie de model.

Camera poate combina ambele imagini intr-o singura imagine de fuziune cu o calitate extrem de buna si o multitudine de informatii.   Carcasa clasificata IP67 protejeaza electronica camerei impotriva efectelor conditiilor ambientale nefavorabile.  

Camera termala cu fuziune a imaginii este ideala pentru monitorizarea vizuala care opereaza in intervalul de lumina vizibila si infrarosu reflectat.

Camerele digitale utilizate in monitorizarea video permit identificarea si recunoasterea corecta a persoanelor.

O camera termica nu are nevoie de iluminare pentru o functionare corecta. Principiul sau de functionare este complet diferit fata de camerele standard. Orice corp cu o temperatura peste zero absolut (0 K = -273,15° C) emite radiatii infrarosii. Datorita relatiei existente intre temperatura si intensitatea radiatiei, o camera de imagistica termica, care primeste radiatia cu infrarosu indepartat, calculeaza valorile de temperatura pe baza lungimilor de unda ale radiatiei.

Deci, o camera termala poate arata distributia temperaturii pe suprafata corpului examinat si poate masura valorile temperaturii.

Astfel Gryphon poate combina imaginile spectrului vizibil cu cele IR pentru a oferi imaginea de cea mai buna calitate in orice conditii de mediu. De asemenea varianta Gryphon-LRF va ofera si posibilitatea de masurare a distantei in timp real utilizand telemetrul laser integrat

Mentionam ca toate produsele se livreaza cu documenatie tehnica in limba Ronana si optiune limba Romana in meniul dispozitivului.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun